Conform cerintelor Regulamentului UE 679/2016 sunt de acord ca SC AIR BUSINESS ACCELERATOR S.R.L. sa colecteze si sa prelucreze datele din formular in baza Politicilor si Uneltelor GDPR puse la dispozitie. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.

Termeni si conditii

Magazinul online www.comatelectrisam.ro este operat de SC COMAT ELECTRISAM SRL , CUI 5635772 , atribut fiscal RO , inregistrata la Registrul Comertului Bucuresti cu numarul J40/8863/1994 , cu sediul in Bucuresti , Str. Stana de Vale , Nr 13 , cont bancar RO24ACX0000003000135001 deschis la BANCA UNICREDIT TIRIAC BANK-PANDURI .

Pentru folosirea in conditii optime a acestui site , pentru vizitarea acestuia precum si pentru cumpararea de produse este necesar citirea si acceptarea unor termeni si conditii obligatorii care stabilesc termeni si conditii de de utilizare a informatiilor si a comenzilor din  prezentul site . Accesarea site-ului presupune acceptarea explicita a acestora , avand valoare contractuala . Nerespectarea acestora atrage nulitatea vizitei dumneavoastra pe acest site . Prin urmare neacceptarea acestor TEMENI si CONDITII va obliga sa parasiti acest site.

Imaginile produselor de pe site sunt cu titlul de prezentare si pot sa difere de cea a produsului cumparat in functie de furnizorii cu care lucram .Textele , imaginile precum si descrierile tehnice provin de cele mai multe ori de la producator si furnizori . Din acest motiv COMAT ELECTRISAM nu isi asuma responsabilitatea pentru prejudiciile create de neacuratetea sau neactualizarea datelor de pe site referitoare la un anumit produs . Imaginile pot sa difere ca aspect , culoare si chiar dimensiune , imaginile prezentate avand rol de exemplu .. Recomandam contactul telefonic prealabil cu operatorii nostri pentru a fi siguri de acuratetea datelor despre produsul comandat . Comenzile dumneavoastra fac referire la produsele disponibile pe stoc . Ne  asumam dreptul de a nu onora o anumita comanda in care respectivul produs se epuizeaza de pe stoc .

ACCES SI INREGISTRARE CA MEMBRU

Pentru a avea acces la comenzi produse sunteti de acord sa furnizati informatii corecte si actuale despre dvs si firma pe care o reprezentati conform formularului de comanda .

PRETURI si COMENZI

Preturile afisate sunt informative si pot suferi modificari neanuntate . Preturile finale sunt cele din factura emisa  in urma lansarii comenzii . Daca observati neconcordante , erori , sau modificari de pret ,contactati-ne imediat pentru a rezolva situatia . Daca nu suntem contactati se considera acceptul dvs tacit la continutul facturii asa cum a fost comunicata catre dumneavoastra .


REFUZ COMANDA

Unele comenzi pot fi refuzate. Pentru acestea veti informat pe mail precum si motivul refuzului care poate fi:

  • lipsa din soc a produsului
  • plata dumneavoastra nu a fost finalizata
  • eroare legata de de pretul sau descrierea produsului

 

CONDITII DE GARANTIE

Produsele cumparate se supun termenelor de garantie stipulate de producator .
Produsele pot fi returnate doar in ambalajul original direct la sediul  COMAT ELECTRISAM sau prin curier pe cheltuiala clientului.


TERMENE DE LIVRARE

Produsele aflate pe stoc  vor fi livrate in maxim 24 de ore de la emiterea facturii ptr platile ramburs prin curier rapid .    Si in functie de modalitatea de plata , respectiv card sau plata prin banca , dupa incasarea banilor .In cazul acesta produsele se livreaza de la sediul nostru sau vor fi livrate prin curier rapid pe cheltuiala clientului.

 

SECURITATE DATE PERSONALE

Datele dvs personale vor fi folosite strict in scopul declarat al site-ului . Nimic din datele declarate nu va fi instrainat sau folosit in alt scop decat cel declarat .Prin inregistrarea ca membru  , clientul va folosi un nume de utilizator si o parola . Clientul este responsabil de pastrarea in siguranta a parolei , orice activitate derulata sub numele de utilizator a clientului fiind integral raspunderea clientului.
Clientul se obliga sa ne instiinteze imediat despre pierderea parolei sau activitate neautorizata pe numele clientului.
Vanzatorul isi declina orice raspundere legata de informatiile , textele , datele , continute de site si care revin in responsabilitatea acelei persoane / entitati de la care provine.  In aceste conditii nu putem fi direct sau indirect raspunzatori pentru informatiile continute in site , trunchiate , incomplete sau gresite sau pentru informatii eronate luate de pe site si folosite in consecinta .
Informatiile corecte si aflate in stricta raspundere a producatorului se gasesc in ambalajul fiecarui produs -scrise in romana – si sunt singurele date despre produs care au titlu definitiv , corect si tehnic.


Utilizarea siglelor si a marcilor in site este realizata doar in in scopul analizei produsului si nu constituie reclama ptr compania respectiva .

Nu suntem raspunzatori in fata nici unei persoane sau companii care foloseste  informatii sau opinii neconforme continute de acest site.
Nu vom fi raspunzatori pentru: orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din nefolosirea  corecta a informatiei prezentate pe site, orice tip de erori sau  greseli  in continut care pot conduce la orice fel pierderi.


LITIGII

Orice fel de litigii aparute intre vanzator si client vor fi rezolvate pe cale amiabila , prin intelegere intre cele doua parti . In cazul in care conflictul nu a fost rezolvat pe aceasta cale competenta revine instantelor romanesti si a prevederilor legale din Romania.
Autoritatea Nationala Pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro - Linie telefonica la tarif normal: 021-9551.