Conform cerintelor Regulamentului UE 679/2016 sunt de acord ca SC AIR BUSINESS ACCELERATOR S.R.L. sa colecteze si sa prelucreze datele din formular in baza Politicilor si Uneltelor GDPR puse la dispozitie. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.

Despre noi

Comat Electrisam S.A. a fost infiintata in anul 1994 si este situata in Bucuresti

Compania noastra va pune la dispozitie produse de calitate ca aparate electrice de joasa tensiune, cabluri si conductori.

In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania.

Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite, iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. In firma Comat Electrisam S.A. este promovata o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientata catre client.

Pentru noi este important ca fiecare client sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse, si disponibilitatea noastra pentru orice sugesti sau imbunatatirea ofertei curente.

Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa.

Compania noastra este gata sa va ajute. Nu ezitati sa ne contactati.Lista furnizori:Autoritatea Nationala Pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro - Linie telefonica la tarif normal: 021-9551.